Category
Koncepter

ONV delesommerhus er et nyskabende og meningsfuldt fritidshus – for dig, der ønsker at købe et bæredygtigt sommerhus med familie eller venner 

 

ONV delesommerhus gør det muligt at bo mere meningsfuldt, men også billigere, hvis I er flere generationer eller venner, der køber sommerhus i fællesskab.

 

Arkitekturen dyrker arketypen for den firlængede gård med et hovedhus og en gårdhave som fælles zoner.

De individuelle boligmoduler kan kombineres på forskellig vis, og gør det muligt at trække jer og være alene.

 

Det er naturligvis op til jer, hvor mange moduler I ønsker at starte ud med – I kan altid føje flere til senere. Huset fremstår simpelt og specielt på samme tid.

Den stejle taghældning på 52 grader og det unikke knæk på tagryggen giver en form, der er usædvanlig for fritidshuse, men også rum til hemse i fuld ståhøjde.

Afkapningen af taget gør, at det er hyggeligt, selvom der er højt til loftet. Den smalle og stramme bygningskrop på blot 4,1 meter er heller ikke normen, men skaber en enestående nærhed til naturen på begge sider.

Du behøver heller ikke at opholde dig særligt længe i huset, før du oplever de behagelige, lyse og livgivende rum med loft til kip, store skydedøre til det fri og træbeklædning, så langt øjnene sanser.

 

ONV delesommerhus fås med 3 til 10 værelser. Bebygget areal fra 94 m² til 177 m² med mulighed for individuel tilpasning.

 

Tryk her for at læse mere om ONV delesommerhus

Tryk her for at downloade folder

 

 

Ide og koncept ONV arkitekter